Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Πού είναι η πόρτα οέο;;

Την Τετάρτη το βράδυ ο Ποσειδώνας Λουτρακίου αντιμετώπισε τον Διαγόρα Βέλου σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Βέλου στην οποία δεν κρατήθηκε σκορ και οι 2 ομάδες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.
Στο σημείο αυτό οφείλουμε να αναφέρουμε οτι οι παίχτες των 2 ομάδων περισσότερο δυσκολεύτηκαν να βρουν την εισόδο του γηπέδου παρά να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό γιατί στην προσπάθεια των παιχτών και των ανθρώπων των δύο ομάδων να εισέλθουν στο γήπεδο από την είσοδο που ειναι στη μεριά των αποδυτηρίων έβρισκαν για αδιευκρίνιστους λόγους την πόρτα κλειδωμένη. Προκειμένου λοιπόν να μπουν στο γυμναστήριο ώστε να λάβουν μέρος στον φιλικό αγώνα αναγκαζόντουσαν να κάνουν εξωτερικά τον γύρο του Γυμναστηρίου, να μπουν από την είσοδο των κερκίδων, να ανέβουν σε αυτές, να τις διασχίσουν κατά μήκος, να κατέβουν μία αυτοσχέδια σκάλα να κάνουν εσωτερικά αυτή τη φορα το γύρο του γηπέδου για να πάνε στα αποδυτήρια δίπλα ακριβώς στην πόρτα των οποίων έβλεπαν από τη μέσα μεριά πια την είσοδο κλειδωμένη.
Μπορεί να μας προσέφεραν με αυτό το τρόπο μία μινι προθέρμανση αλλά εμείς πιστεύουμε οτι με αυτό τον τρόπο οι υπεύθυνοι του κλειστού Γυμναστηρίου μας έδειξαν ότι μάλλον δεν ήθελαν να διεξαχθεί το φιλικό.
Καλό θα ήταν την επόμενη φορά να μας ενημερώσουν ώστε να μην κάνουμε τον κόπο να έρθουμε..

Αρχειοθήκη ιστολογίου