Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ 70-60

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

"Είμαστε μια ομάδα που σέβεται τους θεσμούς, τους αντιπάλους και όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα, το οποίο υπηρετούμε. Γι αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Ζητάμε ισονομία και δικαιοσύνη από τους διαιτητές, κάτι το οποίο δεν συνέβη τις τελευταίες αγωνιστικές  με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες.
Στο Χαλάνδρι αποδείχθηκε πως ο κ. Καλαμάρης δεν ήταν ικανός να σφυρίξει ένα τέτοιο παιχνίδι αφού υπήρχε προφανής αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ και στο Μαρούσι η κ. Κάλφα (η οποία κατά τη γνώμη μας δεν είναι κακή διαιτητής)  βρέθηκε σε κακή βραδιά και σφύριξε "έδρα και βαθμολογικό πίνακα" -κυρίως στα τελευταία δύο λεπτά, που το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο- και όχι τις φάσεις΅ χωρίς να το έχει αυτό ανάγκη η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία είναι πολύ καλή ομάδα. "
 "Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, αφενός για την ατομική και ομαδική μας αξιοπρέπεια και αφετέρου για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε και ευχόμαστε πως το ίδιο θα κάνει και η διαιτησία χωρίς βαθμολογικές προκαταλήψεις".

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Διαιτητές: Κάλφα - Χουγιάζος.
Τα δεκάλεπτα: 18-14, 40-29, 52-46, 70-60.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ραχωβίτσας): Λαμπρόπουλος, Τσιάτσιος, Γεωργακόπουλος 5 (1), Γαπκιάδης 21 (4), Κοντογιάννης 9, Κυπριτζόγλου 6 (1), Γιαουρτόγλου 11 (1), Γιατράκος 5, Οτουντζίδης 2, Τσέκενης 3, Δέλιος 6, Μητρόπουλος 2.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Μανωλιτσάκης): Κηρύκος 9 (1), Κακαβάς 16, Σωτηρίου 2, Κοντόπουλος 5 (1), Φωτητζόγλου 7, Καρακατσάνης 2, Σακελλάρης 13, Πανούσης 6, Δαμβουνέλλης.

Αρχειοθήκη ιστολογίου